Effektiv kontorsstäd till bra pris

Behöver du som företag eller organisation hjälp med kontorsstäd? Då kan vi garantera hög kvalitet rakt igenom. Vi tar oss an allt från stora kontorskomplex till mindre lokaler. När du beställer en kontorsstädning ingår alltid vissa moment. Självfallet kan du berätta för oss om det finns något som du vill att vi ska fokusera lite extra mycket på.

Ett välstädat kontor är A och O

När ett kontor är rent och snyggt ökar trivseln för alla som vistas i lokalerna. Dina anställda kommer känna mer arbetsglädje och du gör ett bättre intryck på besökare. Det går att arbeta mer effektivt vilket också ger bättre resultat. Du slipper också spridning av bakterier.

Öka trivseln på kontoret med regelbunden kontorsstäd

Vi är en pålitlig och kompetent partner inom kontorsstäd i området omkring Örebro. Du får en skräddarsydd lösning som stämmer in på ditt företags behov. När vi är klara är ditt kontor rent, fräscht och inbjudande. Det kommer gynna alla som vistas i lokalerna. Vi städar kontor av alla storlekar och med olika frekvens.

Ren och trevlig arbetsplats

Vill du försäkra dig om att du alltid har en ren och välstädad arbetsplats kan vi skapa ett städschema som passar. Vi kommer gärna ut på ett första besök och bildar oss en uppfattning om din arbetsplats. Då kan vi även prata mer om vad du har för förväntningar och önskemål. Vårt städschema kommer inte störa den dagliga verksamheten på något sätt.

Överlåt din kontorsstäd till oss

Som företagare kan det vara svårt att hinna med kontorsstädningen på egen hand. När du överlåter det till oss kan du fokusera fullt ut på företaget och arbetsuppgifterna. Vi kommer gärna regelbundet enligt ett schema som vi planerar in tillsammans. Vi är väldigt flexibla och anpassar oss efter dig som kund.

Vi tar fullt ansvar

Som kund kan du lita på att vår personal har relevant utbildning och tar ansvar för ett bra slutresultat. Vi har goda referenser från nuvarande och tidigare kunder och ser hela tiden hur vi kan utvecklas. Vår strävan vid kontorsstäd är att ha så miljövänliga produkter som möjligt. Det gynnar både klimat och människor.

Hör av dig till oss för ett första kostnadsförslag

Är du i behov av kontorsstäd är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan prata mer om våra tjänster eller skicka ut en första offert. Den är självfallet helt förutsättningslös och du bestämmer själv om du vill gå vidare eller inte.

Rulla till toppen