Företagsflytt med noggrann planering

En företagsflytt ställer ofta höga krav eftersom man vill att verksamheten ska kunna fortgå som vanligt. Med vår långa erfarenhet ser vi till att allt går så smidigt som möjligt. Vi har genomfört otaliga företagsflyttar och vet vad som krävs. Du kan lita på oss till 100 %.

Vi gör upp en tydlig plan

Planering är A och O för att en företagsflytt ska funka bra. Tillsammans med dig som kund gör vi upp en tydlig plan tills hela flytten är avklarad. För oss är det viktigt att du har full koll på vad som ska hända. Då får du också möjlighet att ställa frågor innan flytten.

Kom på plats i nya lokaler

Målsättningen med vår företagsflytt är att du ska komma på plats i dina nya lokaler utan att det ens märks i verksamheten. Därför är vi väldigt flexibla och kan alltid anpassa oss efter dina behov. Ingen flytt är för stor utan vi är redo att ta oss an alla typer av uppdrag. Vi har en lösning för alla.

Det säkra valet för en företagsflytt

Vi är medvetna om att en företagsflytt är ett stort ansvar och gör alltid vårt yttersta för att leverera. Vårt team är väl bekanta med de vanligaste fallgroparna och ser till att verksamheten kan fortgå under flytten. Vi har både resurser och kunskap att hantera stora och små företagsflyttar. Du kan lita på att det sker på ett säkert och effektivt sätt.

Vi har arbetat med företagsflyttar i flera år

En av våra stora styrkor är vår långa erfarenhet. Vi har hjälpt företag runt om i Örebro i flera år att komma på plats i sina nya kontor. Vi har stor vetskap om packning och kan hantera allt från datorer till större maskiner. Du kan räkna med en tydlig och smidig process där du får regelbundna uppdateringar om vad som händer.

Företagsflytt i olika storlekar

Vi har stor kapacitet och kan flytta allt från ett par stycken arbetsplatser till flera hundra. Ett av våra ledord är noggrannhet vilket är ett måste för att allt ska flyta på. Vi kan också magasinera möbler om allt inte kan flyttas på en och samma gång. Om du har några speciella önskemål om din företagsflytt kan du bara säga till oss. Vi är alltid lyhörda för våra kunder och är vana att komma fram till smidiga lösningar.

Därför ska du välja oss

Hos oss är din företagsflytt alltid i säkra händer. Du får hjälp av ett professionellt team som sköter hela flytten. Du kan tryggt fokusera fullt ut på ditt företag och inte göra några avbrott i verksamheten. Vi gör också yttersta för att du inte ska behöva kompromissa med schemaläggning eller andra saker i det dagliga jobbet. Hör av dig till oss redan idag så kan vi börja planera din företagsflytt.

Rulla till toppen