Flyttstäd med fläckfritt resultat

Vi erbjuder flyttstäd till företag & privatpersoner. Vår flyttstäd finns för att hjälpa dig med ett av de största stressmomenten. Vi går igenom din bostad från golv till tak och ser till att du blir godkänd i en efterföljande besiktning. Vi vet vad som ingår i en flyttstädning och lämnar din bostad skinande ren.

Noggrann flyttstäd för alla typer av bostäder

Vår firma har lång erfarenhet av flyttstäd och vet hur vi ska vara så vara så effektiva som möjligt. Det spelar ingen roll hur stort utrymme det rör sig om. Du kan alltid räkna med samma höga kvalitet på städningen. Dessutom försöker vi vara så miljömedvetna som möjligt under alla våra uppdrag.

Låt oss ta hand om din flyttstäd

Alla som någonsin flyttat vet att det lätt kan kännas övermäktigt. Låt oss ta hand om din flyttstäd och fokusera fullt ut på din nya bostad. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och vet vad som krävs för att en bostad ska gå igenom besiktningen. Självfallet har vi full försäkring så du som kund kan känna dig trygg.

Detta kan du förvänta dig av vår flyttstäd

När vi genomför en flyttstäd arbetar vi alltid lugnt och metodiskt. Vi går noga igenom varje utrymme och har en utmärkt känsla för detaljer. Vi har också en checklista så vi säkerställer att vi inte missar något. Vi har också valt vårt material med största omsorg för att göra en så liten påverkan på miljön som möjligt. Detta utan att tumma på kvaliteten.

En flyttstäd du kan lita på

Du ska känna dig helt trygg när du anlitar vår flyttstäd. Därför följer vi även Mäklarsamfundets rekommendationer vid varje uppdrag. Våra medarbetare brinner för sitt yrke och gör alltid det där lilla extra. Du ska alltid få det resultat som förväntas av en flyttstädning. Vi vet vilka höga krav som ställs vid en flytt och vet också hur vi ska leverera.

Därför ska du välja oss

Vi är en firma med mångårig erfarenhet av flyttstädning och vi garanterar alltid högkvalitativa resultat. Vill du vara säker på att jobbet blir korrekt utfört från början är du varmt välkommen att ta hjälp av oss. Vi är specialister på det vi gör.

Hör av dig för att boka in en flyttstäd

Vi är väldigt flexibla och kan boka in en flyttstäd som passar med in- och utflyttning för din bostad. Kontakta oss så kan vi prata mer om hur vi ska planera in din förfrågan.

Du har möjlighet att använda RUT

När du bokar in en flyttstädning som privatperson får du dra av en del av priset. Det kallas för RUT-avdrag. Säg bara till om du vill använda det vid bokning så tar vi hand om fakturan. Vi rapporterar också in det till Skatteverket. Du behöver alltså inte göra något extra.

Rulla till toppen