Din flyttfirma med optimala helhetslösningar

Söker du efter en flyttfirma som kan göra allt? Vår flyttfirma erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som inkluderar både flytt och transport. Du kan fokusera fullt ut på flytten och låta oss stå för det tunga arbetet. Vi står för allt från nedmontering och packning till uppackning i den nya lägenheten. Du väljer själv vilka delar av vårt flyttpaket som du vill ta del av.

En flyttfirma med det lilla extra

Några av våra ledord som flyttfirma är trygghet, kvalitet och hög service. Vi packar alla saker noggrant och ser till att de kommer fram i samma skick som de packades ner. Vår firma har flera års erfarenhet och är trygga i det vi gör. Något som vi verkligen värdesätter är flexibilitet. När man flyttar kan allt hända och vi är alltid så förberedda vi kan bli.

Flyttfirma som tar fullt ansvar

Vi ser oss själva som en personlig flyttfirma som kan ta fullt ansvar för hela din flytt. När vi axlar ansvaret kan du ha full fokus på din nya bostad. Vi har en lång tradition av nöjda kunder som visar på vår kompetens och hängivenhet. Våra medarbetare anstränger oss alltid lite extra och ser till att du blir 100 % nöjd.

Vår flyttfirma ser till att flytten flyter på

Vårt syfte på Nilssons flytt & Transport är att se till att din flytt går så smidigt som möjligt. Vi är medvetna om att det kan vara ett väldigt stort projekt och att det krävs mycket planering. Därför har vi också en nära dialog genom hela flytten där du får uppdateringar om allt som sker. Vi är varsamma med dina ägodelar och är fullt försäkrade för din trygghet.

Flyttfirma med komplett utbud av tjänster

För att vi ska kunna hjälpa dig under resans gång har vi ett komplett utbud av tjänster. Du kan alltså få en skräddarsydd helhetslösning eller plocka ut enstaka delar. Alla flyttar ser olika ut och det finns knappast ett problem som vår flytt firma inte stött på. Du slipper flyttstressen och kan fokusera till 100 % på ditt nya boende.

Glöm inte bort RUT-avdraget

Innan flytten kan vi också ordna med RUT-avdraget för dig som är privatperson. Det betyder att du kan dra av upp till 25 000 kronor av arbetskostnaderna. Vår flyttfirma står för kontakten med Skatteverket och ser till att du faktureras rätt belopp.

Rulla till toppen