Bohagsflytt på dina villkor

Om du ska flytta gör vi allt för att göra din bohagsflytt så smidig som möjligt. Vi kan sköta allt från packning till montering på ett proffsigt och smidigt sätt. Du väljer själv vad som ska ingå och vi levererar enligt överenskommelse. Då har du mer tid att komma i ordning i ditt nya hem.

Professionell bohagsflytt i Örebro

Vi utgår från Örebro men kan köra över hela Europa. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar för din flytt. En flytt kräver ofta mycket energi och vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig. Därför kan vi även stå för emballage och kartonger om det behövs.

Komplett bohagsflytt

Alla flyttar kräver en del planering och eftertanke. Vi hjälper dig gärna med en bohagsflytt som är skräddarsydd efter dina behov. Vårt professionella team är vana att utföra såväl små som stora flyttar i Örebro och resten av landet. Vi är noga med att alla ska få en positiv upplevelse när du anlitar oss för att flytta ditt bohag.

En bolagsflytt helt på dina villkor

Vi anpassar oss alltid helt efter dina behov och kan flytta hela bohaget eller delar av ditt bohag. Med hjälp av noggranna förberedelser får vi en tydlig överblick av vad som ska göras och ser till att flytten går så smidigt som möjligt. Vi är flexibla och vana vid ändringar och oväntade händelser. Vår bohagsflytt vänder sig till alla som vill ha hjälp med att flytta sina ägodelar.

Vi arbetar varsamt och effektivt

Då vi utfört bohagsflyttar i många år vet vi precis vad som krävs för att allt ska flyta på. Nedpackning, demontering av möbler, transport och uppackning – vi fixar allt detta efter behov. Våra medarbetare är dessutom vana vid tunga lyft och vet hur de ska hantera olika typer av möbler. Du behöver inte riskera att skada dig i flytten.

Hör av dig för att boka in en bohagsflytt

Om du är medveten om att du ska flytta ditt bohag får du gärna höra av dig så snart som möjligt. Då kan vi börja planera och se vad vi ska hjälpa dig med. Du är alltid varmt välkommen med din förfrågan.

Rätt till RUT-avdrag

Många av våra tjänster för bohagsflytt ger rätt till RUT-avdrag. Det inkluderar bland annat packning och själva flytten mellan bostäder. Du får alltså en flytt till ett väldigt bra pris. Normalt så betalar du bara 50 % av vad flytten egentligen skulle kostat. Vi ordnar allt så du får en korrekt faktura när flytten är avklarad.

Rulla till toppen